Activiteit

Verrijken met de taxonomie van Bloom - Leuven

19 september 2024
Datum: Donderdag 19 september 2024
Tijd: 13:45 tot 16:30
Type: Training

Wil je graag je lessen upgraden zodat ze ook uitdagend worden voor je sterkere leerlingen in de klas? Bij het voorbereiden van je les kan je de taxonomie van Bloom als uitgangspunt gebruiken. Door in je lessen af en toe vragen en taken op te nemen die een beroep doen op de hogere-orde denkvaardigheden, kan je tegemoet komen aan de noden van de sterkere leerlingen.

Met ons pakket ‘Bloom als verrijkingsmethode’ kan je op een relatief eenvoudige manier je lessen verrijken. Met behulp van de taxonomie van Bloom kunnen álle lessen – gelijk welk vak, thema of onderwerp – uitdagend worden gemaakt.

In deze praktijkmodule leer je in je lessen af en toe vragen en taken op te nemen die een beroep doen op de hogere-orde denkvaardigheden, waardoor je kan tegemoetkomen aan de behoeften van cognitief sterk functionerende leerlingen.

Donderdag 19.09.2024 - Leuven
13.45 u. Onthaal met koffie of thee
14.00 u. Versnellen, dat loopt toch slecht af?
16.30 u. Einde

Deze module kan ook deel uitmaken van een traject. Je sluit dan aan bij de deelnemers van het traject die al eerder die dag zijn samengekomen. Gelieve dan ook niet vroeger te komen dan het aangegeven uur.

Lesgever

dr. Sabine Sypré, ECHA Specialist, verantwoordelijke opleidingen Hoogbloeier®.

Locatie

De module vindt plaats bij Kop van Kessel-Lo te Leuven.

Kop van Kessel-Lo
Leuvensestraat 18
3010 Leuven

Tarieven

  • Partners Hoogbloeier: 1,5 credits
  • Vroegboektarief tem 19.07.2024: €155,-  (incl. 21% BTW)
  • Normaaltarief vanaf 20.07.2024: €175,- (incl. 21% BTW)
  • Pakket Bloom als verrijkingsmethode: 1 pakket inclusief

Inbegrepen in de prijs: opleidingsmodule, pakket 'Bloom als verrijkingsmethode', handouts, koffie/thee/water. Van deze opleiding wordt een factuur gemaakt. Deelnemers ontvangen na afloop een aanwezigheidsattest.

Inschrijven kan via deze link