Activiteit

GROEITRAJECT kleuters schooljaar 24-25

15 januari 2025
Locatie: Mauna Loa
Datum: Woensdag 15 januari 2025 - woensdag 18 juni 2025
Tijd: 09:00 tot 11:30
Type: Training

In dit groeitraject voor kleuters krijgt je kind in kleine groep tijdens de schooluren een extra uitdagend aanbod. Samen uitdagingen aangaan, hersenen laten kraken, leren doorzetten en fouten maken, andere (hoog)begaafde kinderen ontmoeten, en hoofd en lijf leren ontspannen zijn de belangrijkste doelstellingen die we nastreven in dit traject.

Wat mag je verwachten?

  • persoonlijk intakegesprek met ouder(s)
  • 16 sessies van 2.5u in kleine groep in een veilige en stimulerende omgeving
  • 2 persoonlijke feedbackmomenten met ouder(s) op het einde van elk trimester

Wanneer?  

Woensdagvoormiddag van 9u00-11u30, startend op 15/01/2025 

Waar? 

MAUNA LOA – Houtemstraat 9 in Tienen

Investering? 

€1440 (oftewel in 2 schijven van €720)

Meer weten? 

Lees het HIER. 

Heb je een vraag of wil je graag aanmelden? 

Met vragen kan je terecht bij mij via een telefoontje (0498 69 88 41) OF per mail op tinneke@maunaloa.be. We bekijken samen of dit traject past bij wat jullie nu nodig hebben en er is ruimte voor al je vragen. 

Zij ging je voor en vertelt er jou graag over: 

Mama van een 5-jarige jongen vertelt: “Dankzij het traject hebben we onze zoon zien heropleven. Rond het begin van het traject bereikte zijn zelfbeeld en welbevinden een dieptepunt, het traject kwam voor hem eigenlijk net op tijd. Week na week zagen we hem groeien in zelfvertrouwen en enthousiasme. Het traject heeft ons ook enorm veel inzicht gegeven in zijn sterktes, groeikansen, beleving,… en in hoe we hem best kunnen begeleiden en ondersteunen.  Aanvankelijk vond hij het best spannend, zeker bij het begin van het traject was de drempel groot om weer nieuwe kinderen te leren kennen, een plekje te zoeken in een groep,… Maar iedere keer als we hem ophaalden na een sessie, zagen we zijn ogen stralen en vertelde hij honderduit over wat hij allemaal gedaan had. Dit hadden we lange tijd niet meer gezien bij hem! Na afloop van het traject vond hij het ook heel jammer dat het gedaan was.”

Lees HIER meer getuigenissen.

Lees meer over: Groeitraject
Thema'sLeermodulesProfessionelenScholen & organisatiesWerkgroepenOndersteuningsbeleid CSFNieuwsbriefOver TALENT