Activiteit

Verbind met je Kadee @Kadee-en-Kadet

2 oktober 2022
Locatie: Kadee en Kadet
Datum: Zondag 2 oktober 2022
Tijd: 10:00 tot 12:00
Type: Evenement

Verbind met je Kadee

Creatief Samenwerken

Je gaat samen creatief aan de slag. Laat de gekste ideeën van jullie samensmelten tot iets moois. Bouw je mee aan de wereld van de toekomst?

Tip: draag kleren die vuil mogen worden.

Verbind met je Kadee

Leeft je kind vooral in zijn hoofd en zoek je een manier van ontspanning? Kampt jouw kind met piekergedachten of gaat hij/zij gespannen door het leven? Heb je het gevoel dat je alleen maar verwikkeld bent in (negatieve) discussies met je kind? Stapelen de woedebuien zich op en heb je zelf het gevoel dat je alleen maar situaties moet ontmijnen? Wil je in de ratrace van het leven even bewust op “pauze” drukken, even bewust kiezen voor quality time met je kind?

Tijdens deze workshops ben jij samen met je kind welkom. We zetten in op verbindende activiteiten, om op die manier de band met je hoogbegaafde kind op een positieve manier te versterken. We vertrekken hierbij vanuit het buikgevoel, vanuit ons lichaam. Op die manier zorgen we ervoor dat de kinderen even uit hun hoofdje kunnen ontsnappen en misschien wel even kunnen ontspannen!

 

Meer info:

  • Je bent welkom met je kind. Deze activiteit is voor jullie 2 samen. 

  • De inschrijving is voor 1 volwassene en 1 kind.

  • Stuur een mailtje naar info@kadee-en-kadet.be. Inschrijving is pas definitief na een bevestigingsmail van Kadee & Kadet (zie algemene voorwaarden.)

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.

Ben je nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »
Thema'sLeermodulesProfessionelenScholen & organisatiesWerkgroepenOndersteuningsbeleid CSFNieuwsbriefOver TALENT