Binnen thema: Leren en motivatie
Documentenoverzicht Bewaren

TALENT in Lesson Study: voorstelling lesplan secundair onderwijs team 5 Lesson Study 2 in presentatie

171

In het kader van het Project TALENT werkten in schooljaar 2018-2019 drie lerarenteams uit het lager onderwijs en drie lerarenteams uit het secundair onderwijs aan drie Lesson Studies. Doel: het verbeteren van hun eigen onderwijspraktijk voor cognitief begaafde leerlingen.

Deze presentatie geeft een voorstelling van het lesplan secundair onderwijs team 5 bij Lesson Study 2. Dit lesplan werd toegepast bij wiskunde in de eerste graad van het secundair onderwijs. 

Meer info over het doorlopen Lesson Study-traject en het gebruikte inspiratiemodel hierbij: https://www.projecttalent.be/doelgroep/lagere-schoolkinderen-6-12j/artikel/103-hoe-talenten-stimuleren-bij-cognitief-sterke-leerlingen-via-lesson-study-de-voorstelling-van-een-inspiratiemodel 
Deze onderzoeksles wordt ook voorgesteld in een uitgewerkt lesplan (zie de favorietenmap van project TALENT op klascement) en een poster (zie https://www.projecttalent.be/thema/leren-en-motivatie/documenten/730-talent-in-lesson-study-voorstelling-lesplan-secundair-onderwijs-team-5-lesson-study-2-in-poster).

KennisbankThema'sExterne blogsProfessionelenScholen & organisatiesWerkgroepenOver TALENT