Activiteit

Geniet en ontdek tijdens de herfstvakantie

2 november 2020
Datum: 2 november 2020 - 6 november 2020
Tijd: 09:30 tot 16:00
Type: Evenement
Wat
 

In de herfstvakantie is er een gevarieerd programma, omdat Creanauten tijdens de vakantie meegaan op wandertochten en genieten van het onderweg zijn.

Op maandag (6 – 12 jaar) werken we een dag rond diversiteit. Diversiteit als in gender, maar ook in (huids)kleur en gaan we rangschikken en zo op ontdekken in de wereld en onszelf. We experimenteren met onze eigen kleuren maar gaan ook even bij de anderen. Want heeft niet ieder zijn, haar of x kleurenpracht? En raken even ook de Cosmopolitan Chicken aan van Koen Vanmechelen.

Op dinsdag en woensdag gaan we op uitstap naar het S.M.A.K. Gent. Op dinsdag doe ik dat met de leeftijdsgroep ‘Kraaiennest’ (5-8 jaar) en op woensdag met de groep ‘Navigators‘ (7 – 12  jaar). We gaan op actief museumbezoek in de voormiddag, op wandertocht in het Citadelpark en in de namiddag is er een workshop over een inspiratiebron uit de tentoonstelling van Kris Martin.

Donderdag en vrijdag (6 – 12jaar) hebben we het over toevalskunst en maken we een knipoog naar kunst en wetenschap. We maken kunst met zelfgemaakte bioplastic. Maken bio-art met vogeleten, zetten een gevonden object op water als een labovondst, weven gevonden (on)kruid aan elkaar en zorgen ervoor dat het verder kan groeien en vergroeien,… .  Naar kunstenaars die ik ooit al mocht bewonderen in de Verbeke Foundation.

https://creanaut.be/2020/09/12/herfstvakantie-2020-beleef-en-geniet/

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.

Bent u nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »
Thema'sLeermodulesProfessionelenScholen & organisatiesWerkgroepenVoorbeeldscholenNieuwsbriefOver TALENT