Activiteit

MERCURIEUS - Externe plusklas DiscoverYourUniverse & Galileo

26 januari 2024
Locatie: MOre coaching
Datum: Vrijdag 26 januari 2024
Tijd: 09:00 tot 12:15
Type: Training

Tijdens het Mercurieusproject gaan we dieper in op de 3 denkvaardigheden (analytisch, creatief en praktisch denken) waarbij we focussen op de creatief-denkende pijler. Vanuit een brede verkenning van het onderwerp (top-down) en onze eigen ideeën, brainstormen we op verschillende manieren en genereren meerdere invalshoeken om dan samen tot een consensus te komen of een of enkele items te kiezen die ieder voor zich verder verkent.
Gedurende 2 uur gaan we samen en individueel creatief denken en ont-wikkelen. We vertrekken van een verhaal, lied of gedicht dat aansluit bij het thema van de dag.

De dierenkaarten brengen ons vanuit ons hoofd bij ons hart en versterken ons zelfvertrouwen om onze talenten te zien en ermee aan de slag te gaan. Ze zijn stuk voor stuk kunstzinnig en begeesterend mooi. Dieren kunnen ons helpen onze innerlijke wijsheid aan te boren. Ze begeleiden ons op het creatieve pad: ze brengen warme boodschappen die onze kwaliteiten wakker maken en ons intuïtief denken vleugels geven. Daarom starten we elke sessie met een halfuurtje ‘Krachtdierengeluk’

https://discoveryouruniverse.webnode.be

Lagere schoolkinderen 2de en 3de graad

Thema'sLeermodulesProfessionelenScholen & organisatiesWerkgroepenOndersteuningsbeleid CSFNieuwsbriefOver TALENT