Gratis Info sessie Gromicoach: wat is hoogbegaafdheid en wat kan Gromicoach daarin voor jou als ouder of leerkracht betekenen

19 februari 2020
77
Datum: 19 februari 2020
Tijd: 09:00 tot 12:00
Type: Bijeenkomst

Infosessie 2020 voorjaar : Gratis Info sessie Gromicoach

Schrijf je in via https://www.growth-mindset.be/events/infosessie-2020-voorjaar-gratis-info-sessie-gromicoach/

Gratis info avond

Zit je met vragen rond hoogbegaafdheid? Weet je al dat het meer is dan ‘Da’s ne slimme’. Maar wil je nu dan ook weten wat het dan wel is? Kom dan naar onze gratis Infosessie rond hoogbegaafdheid. We vertellen je wat het is en wat de mogelijke oplossingen kunnen zijn. Er wordt ook ruimte voorzien om vragen te beantwoorden.

Kom naar onze gratis info avond van gromicoach

Schrijf je in via https://www.growth-mindset.be/events/infosessie-2020-voorjaar-gratis-info-sessie-gromicoach/

Wie zijn wij?

Wij zijn Rudo Van Overbeke & Marjolein Baes. De gelukkige ouders van 4 hoogbegaafde kinderen en ondertussen al een aantal jaar professioneel bezig met begeleiden van hoogbegaafde kinderen en volwassen.

Ons team is versterkt met nog 2 medewerkers Inge Vandemoortele (Coach volwassenen/loopbaancoach) en Marleen Van Audenhove (Coach kindenderen / tieners)

WIl je meer info over ons? Surf dan naar https://www.growth-mindset.be/wieiswie/.

Wat doen wij?

  • Voor ouders en kinderen
  • Voor volwassenen
  • Voor scholen
    • Indien je als leerkracht graag basis kennis rond hoogbegaafdheid dan zijn de thema avonden zeker een aanrader. Dit omdat je veel bijleerd rond hoogbegaafdheid en ook een goed zicht krijgt op de problematiek vanuit het perspectief van de ouders. Meer info op http://themaavonden.gromicoach.be/. We geven deze formule ook in 2 volle dagen http://thema2daagse.gromicoach.be/
    • Wij geven individueel advies in het kader van kinderen die wij begeleiden. We zijn er immers van overtuigd dat het een gezamelijke opdracht is van de ouders, het kind zelf en de school om tot de beste resultaten te komen.

Omdat we hoogbegaafdheid zeer belangrijk vinden organiseren we ook een aantal activiteiten in de week van de hoogbegaafdheid.

Meer info op https://www.growth-mindset.be/we-sponseren-mee-de-week-van-de-hoogbegaafdheid-2020-die-doorgaat-van-7-tem-15-maart-2020_v2019/

Bijlagen

KennisbankThema'sExterne blogsProfessionelenScholen & organisatiesWerkgroepenOver TALENT