Activiteit

Externe opleiding: Zomer pluskamp 2024 Prehistorie

2 juli 2024
Locatie: Wonderhof
Datum: Dinsdag 2 juli 2024 - vrijdag 5 juli 2024
Tijd: 09:00 tot 12:00
Type: Evenement

Ben jij op zoek naar een pluskamp?  Hou jij van prehistorische weetjes en experimenten?  En durf jij op ontdekking in de natuur?  Dan is dit het perfecte kamp voor jou!

 

Met dit kamp voor cognitief sterk functionerende kinderen werken we zoveel mogelijk vanuit de behoeften en interesses van (vermoedelijk) hoogbegaafde en getalenteerde kinderen. In een stimulerende en uitdagende omgeving kan worden geleerd, ontdekt en gegroeid op een wijze die past bij hun intellectuele capaciteiten.

Praktisch:

 • Van 2 t/m 5 juli 2024
 • Van 9u tot 16u
 • Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar
 • In Sint-Lodewijk (Deerlijk) – adres wordt later doorgegeven
 • Inbegrepen in de prijs:
  - water en tussendoortjes
  - materiaal
  - verzekering
  - creaschrift t.w.v. €16
  - daguitstap met lekkernijtje onderweg
  - treinticket
  - toegangsticket prehistorisch wetenschapsmuseum
  - online intake via formulier
  - individuele en groepscoachsessies tijdens het kamp
  - reflectieverslag op het einde van het kamp
 • Prijs €198

 

Tania van AHAAA Groeipraktijk voor kinderen en ouders is orthopedagoge en specialiseert zich in cognitief sterk functionerende kinderen die nood hebben aan meer uitdaging. Zij neemt het therapeutisch deel op zich en gaat samen op zoek met de kinderen naar oplossingen. Nele is sociaal werker en grafisch vormgever. Met Nele Divira biedt Nele atelierwerkingen aan voor kinderen en ontwerpt ze logo's en wenskaarten.  Nele neem het creatieve en natuur belevende luik voor zich.  Daarnaast organiseren Tania en Nele ook workshops en kampen, samen of apart. En de combi Tania en Nele, dat is werken en handelen vanuit een sterk geloof in de unieke kracht van elk kind!

info@ahaaa.be