Praatavond hoogbegaafdheid @KnapLab Lommel

21 mei 2019
1589
Locatie: KnapLab
Datum: 21 mei 2019
Tijd: 09:00 tot 12:00
Type: Bijeenkomst

Hoogbegaafde kinderen denken en voelen op een geheel eigen manier. De omgeving is hier vaak nog onvoldoende op afgestemd. Een gemiste kans! Ik ervaar in de praktijk een grote nood aan meer bewustzijn en ondersteuning, zodat we deze kinderen de zorg kunnen bieden die ze nodig hebben. Daarom wil het KnapLab een platform creëren om mensen samen te brengen rond hoogbegaafdheid.

Want opvoeden, dat doen we samen! 

Wat?

In het kader van de week van de opvoeding wil het KnapLab een platform creëren waar, onder begeleiding, vragen, ideeën en verhalen uitgewisseld kunnen worden. Het doel is mensen samen te brengen met verschillende achtergronden, maar met één gemeenschappelijke factor: een warm hart voor hoogbegaafdheid!

Voor wie?

Voor ouders, familieleden, leerkrachten, hulpverleners en sympathisanten die de doelgroep hoogbegaafdheid beter willen leren kennen en hun vragen en ervaringen willen delen met anderen.

Over de begeleider?

Julie Verdonck, pedagoge en eigenaar van het KnapLab, praktijk voor studie- en psychosociale begeleiding. Julie heeft ruim 5 jaar ervaring in het werken met hoogbegaafde kinderen, jongeren en volwassenen.

Praktische info

Prijs:

5 euro per persoon (drank inbegrepen)

Inschrijven is verplicht. Dit kan door te mailen naar hetknaplab@gmail.com

Bijlagen

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.

Bent u nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »
KennisbankThema'sExterne blogsProfessionelenScholen & organisatiesWerkgroepenOver TALENT