Activiteit

Praatavond voor Ouders @Kadee-en-Kadet

17 juni 2022
Locatie: Kadee en Kadet
Datum: Vrijdag 17 juni 2022
Tijd: 19:30 tot 21:30
Type: Bijeenkomst
Een avond voor jou!

In de hele zoektocht rond hoogbegaafdheid of ontwikkelingsvoorsprong van de kinderen, is het als ouder niet altijd even evident om het hoofd boven water te houden.  Toch sta je er elke dag opnieuw, als drijvende kracht achter je gezin. 

Het is soms lastig om openlijk te praten over je gevoelens als ouder van een hoogbegaafd kind. Andere ouders begrijpen immers niet altijd even goed waar het precies om draait. 

Kadee & Kadet zet jullie als ouder even centraal. Omdat jullie misschien zelf wel eens nood hebben aan contact met ouders in een vergelijkbare situatie. Omdat je de leuke momenten wil kunnen delen, zonder je ervoor te moeten schamen of de  waarheid gedeeltelijk moet verhullen uit schrik voor  afkeurende reacties. Misschien omdat je even met de handen in het haar zit en eens wil polsen hoe andere ouders ermee  omgaan. Maar ook omdat jullie het verdienen om bevestiging te krijgen. Bevestiging omdat je goed bezig bent. Of bevestiging dat het inderdaad niet altijd gemakkelijk is.

Waar je ook naar op zoek bent, bij Kadee & Kadet ben je welkom. Net als de kinderen, hebben ook jullie als ouders nood aan en recht op contact met gelijkgestemden. Daarom lanceert Kadee & Kadet de ouderpraatavond. Voel je zeker welkom om deel te nemen. Geef op voorhand even een seintje dat je graag zou komen. Verder hoef je niets speciaals te doen. Mocht je toch met een bepaalde vraag zitten, aarzel niet om deze voordien even door te mailen.

Doelpubliek

  • Ouders van hoogbegaafde kinderen en/of kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong
  • Ouders met een vermoeden dat hun kind sneller is

Meer info: https://www.kadee-en-kadet.be/ouderavond.html

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.

Bent u nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »
Thema'sLeermodulesProfessionelenScholen & organisatiesWerkgroepenOndersteuningsbeleid CSFNieuwsbriefOver TALENT