Scholen & Organisaties

Naar het overzicht

Fien De Vos

Als klinisch psycholoog en psychotherapeut i.o. ga ik aan de slag met (hoog)begaafde jongeren en hun context, alsook (hoog)begaafde volwassenen. Ik begeleid hen vooral bij uitdagingen met communicatie, faalangst, studieproblemen, mindset, stemmingsproblemen, bore-out en burn-out, ‘overpresteren’, jobhopping, schoolse moeilijkheden, e.d.m.

Gesteund door mijn opleiding Oplossingsgerichte Cognitieve Systeemtherapie aan het Korzybski-instituut probeer ik steeds mee op zoek te gaan naar wat mensen graag wensen, waar en wanneer dit al (een beetje) van toepassing is, wat een volgend stapje in deze richting kan zijn, … steeds gelovend in en gebruikmakend van de reeds aanwezige sterktes en krachten.

Na mijn opleiding Psychologie ben ik direct in het onderwijs gestart, waar ik 10 jaar als leerkracht en stagebegeleider heb gewerkt in de 3e graad. In deze job heb ik reeds uitgebreide ervaring kunnen opdoen met het coachen en begeleiden van adolescenten. Hierna heb ik als psycholoog gewerkt met hoogbegaafde adolescenten en volwassenen bij Exentra vzw.
Nu ben ik dus zelfstandig aan de slag bij Groepspraktijk Bunderbos en binnenkort ook in mijn privé praktijk in Oudenaarde.

Wat doen jullie op het gebied van cognitieve begaafdheid?

Individuele begeleiding van adolescenten en jongeren

Ondersteuning context (ouders, school, ...)

Type Zelfstandige
Website https://www.bunderbos.be/team/fien-de-vos/
Twitter
LinkedIn
Facebook
Plaats Kruisem
Adres Deinsesteenweg 73
Postcode 9770
Toegevoegd door Fien De Vos