Scholen & Organisaties

Naar het overzicht

Creanaut | Word je al eens gek van je eigen hoofd? Druk, snel, chaotisch, veel?

Maakt je brein vaak overuren? Word een creanaut!

Maakt je brein vaak overuren? Hoog tijd om even te ontsnappen aan al dat 'moeten'. Word een creanaut!

Als creativiteitscoach en talentcoach begeleid ik gevoelige en gedreven 𝐯𝐨𝐥𝐰𝐚𝐬𝐬𝐞𝐧𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐤𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐧 met creatieve honger naar meer ontsnappen uit al dat 'moeten', meer zelfvertrouwen en ontprikkelen door creativiteit.

Je eens helemaal uitleven en met aandacht in het 'nu' zijn zorgt voor meer flow ervaringen, ook in dagelijkse contexten.

 𝐙𝐨𝐝𝐚𝐭 𝐣𝐞 ...

* 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧𝐢𝐬𝐦𝐞 𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐤𝐚𝐧𝐭 𝐳𝐞𝐭 𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐢𝐦𝐩𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞𝐬 𝐭𝐞 𝐠𝐫𝐢𝐣𝐩𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐫𝐮𝐬𝐭 𝐞𝐫𝐯𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐞𝐧 𝐳𝐚𝐤𝐭 𝐮𝐢𝐭 𝐣𝐞 𝐛𝐫𝐞𝐢𝐧
* 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐬𝐬 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐞𝐫𝐭 𝐞𝐧 𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐝𝐮𝐫𝐟𝐭 𝐤𝐢𝐞𝐳𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐭𝐡𝐚𝐚𝐬𝐭𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐤𝐰𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭𝐬𝐯𝐨𝐥𝐥𝐞 𝐭𝐢𝐣𝐝 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐞𝐳𝐞𝐥𝐟
* 𝐣𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭 𝐚𝐚𝐧𝐰𝐚𝐤𝐤𝐞𝐫𝐭 𝐞𝐧 𝐳𝐨 𝐝𝐮𝐫𝐟𝐭 𝐤𝐢𝐞𝐳𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐳𝐞𝐥𝐟𝐞𝐱𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬𝐢𝐞 𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐚𝐚𝐧𝐝𝐚𝐜𝐡𝐭 𝐤𝐫𝐢𝐣𝐠𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐞 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐚𝐚𝐦 𝐞𝐧 𝐧𝐨𝐝𝐞𝐧.

Meer informatie over 'creanauten', mijn verhaal en het aanbod (individueel en in groep)  vind je op de website 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐧𝐚𝐮𝐭.𝐛𝐞

Wat doen jullie op het gebied van cognitieve begaafdheid?

Pas wanneer je uit je hoofd kunt stappen en ruimte creëert om echt te voelen, wanneer alle ruis even gaat liggen, zie je jouw pad naar lichter en nieuwsgieriger leven. Onderweg naar ongeremd leven en floreren vanuit creativiteit en speelsheid _______________________________________________________________________________________________ Hey! Ik ben Meike, floreer coach, ACT therapie, beeldende therapie en creativiteitscoach Coaching en creatieve therapie in gent, relaxatiesessies en mindfulness in het museumIn mijn begeleiding streef ik steeds naar het vinden van licht, ruimte en je kansen om te floreren. Zo zie je dat er licht is, ongeacht het perspectief van waaruit je kijkt. Het is tijd om voluit te leven

Te vaak wordt de focus gelegd op wat niet goed gaat

 

1 op 1 coaching en creatieve therapie in Gent - creanaut - Meike JanssensWat als we ons zouden richten op potentieel, talent, gedrevenheid, authentieke verbindng, persoonlijk leiderschap en waardevol leven?

1 op 1 coaching en creatieve therapie in Gent - creanaut - Meike JanssensWat als je kon groeien, voluit leven met levenslust en verbinding met jezelf en anderen, speelsheid, creativiteit en je innerlijke mentor als kompas op je pad?

1 op 1 coaching en creatieve therapie in Gent - creanaut - Meike JanssensWat als je veerkrachtiger om kon gaan met veranderingen, nieuwe mogelijkheden kon ontwikkelen op je eigen denken en met meer plezier, nieuwsgierig en echt voluit leven?

1 op 1 coaching en creatieve therapie in Gent - creanaut - Meike JanssensWat als je kon verbinden met jezelf en anderen vanuit creativiteit en speelsheid.

1 op 1 coaching en creatieve therapie in Gent - creanaut - Meike JanssensWat als je even actief, speels en creatief kon unpluggen?

1 op 1 coaching en creatieve therapie in Gent - creanaut - Meike JanssensWat als je leeft hier en nu en minder in je hoofd. En zo vanuit persoonlijk leiderschap een leef- en werkomgeving kan ontwikkelen die veerkrachtig, op je ritme en inspirerend is.

Voluit floreren, dat is creanaut.
Type Zelfstandige
Website https://creanaut.be/
Twitter
LinkedIn https://www.linkedin.com/in/meikejanssens/
Facebook https://www.facebook.com/creanaut/
Plaats Gent
Adres Ottergemsesteenweg 247
Postcode 9000
Toegevoegd door Meike Janssens

Onlangs toegevoegd door medewerkers van Creanaut | Word je al eens gek van je eigen hoofd? Druk, snel, chaotisch, veel?

Creativiteit als talentenkompas - verscheen in Sterk! in Autisme

Mijn artikel verscheen in Sterk! In Autisme - tijdschrift van Autisme Centraal.Cognitief sterk - dubbel bijzonder
Profielfoto van Meike Janssens